Diverse constructies

Home Diensten Stalen ramen voor bijgebouw
bijgebouw

Stalen ramen en deuren voor bijgebouwen

Plannen voor een B&B, wellness, guesthouse, poolhouse, bar of een ander bijgebouw? Een creatieve constructie in uw tuin of binnen? Wij helpen u graag met stalen ramen en deuren voor bijgebouwen.

Bijgebouwen in de tuin zijn de laatste jaren sterk in opmars. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor horeca en andere bedrijven zien we steeds vaker bijgebouwen.

Een van de trends daarbij is het gebruik van stalen ramen en deuren in combinatie met een houten constructie. We zien dat terug bij alle mogelijke poolhouses, chalets, gastenverblijven, tuinhuizen, overdekte bars en meer. Daarom hebben we er ook een specialisatie van gemaakt.

Blikvanger: bijgebouwen met een combinatie hout en metaal

Droomt u ook van een poolhouse, carport of een gastenverblijf in de tuin? Dan is de combinatie van hout en metaal helemaal modern.

Wij mochten in de afgelopen jaren al meewerken aan heel wat fraaie bijgebouwen. Laat u gerust inspireren door onze projecten als u plannen heeft. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Unieke stalen ramen en deuren op maat

Soms krijgen we ook vrij unieke projectaanvragen, zo mochten we reeds een combinatie serre, veranda en wintertuin voorzien van stalen ramen en deuren in combinatie met glas. Ook dat is een echte eyecatcher!

Vraag dus gerust meer informatie als u een uitdaging klaar heeft liggen.

Enkele realisaties

houten schuifpoort op rail
Een vraag voor ons of graag een offerte gewenst?
Neem gerust contact op voor uw vragen of om een afspraak te maken.