Metalen poort nodig in Beernem? Info en offerte

Home Metalen poort nodig in Beernem? Info en offerte

Op zoek naar een plaatser voor een metalen poort in Beernem en omgeving? Reken op Clement Poorten voor ontwerp, productie en plaatsing van een metalen poort op maat. Zowel staal, alu, smeedijzer als cortenstaal zijn mogelijk voor uw poort of hek. Hier vind je alvast een kort overzicht van de mogelijkheden. Contacteer ons gerust voor een afspraak en een vrijblijvende offerte. Wij werken vanuit Aalter voor klanten in heel regio Beernem.

Vanaf het eerste ontwerp tot de laswerken, afwerking en de finale plaatsing kun je op onze diensten rekenen. Vraag gerust meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wat zijn de voordelen van een poort in metaal?

Een poort in metaal heeft heel wat esthetische en duurzame troeven voor uw woning in Beernem. Om te beginnen kan je aan metalen poorten zowel een moderne als een meer klassieke look geven. Verderop vind je een aantal projecten ter inspiratie.

Daarnaast is het ook een uitstekende oplossing wanneer je een robuuste poort wil die zeer lang mee kan gaan. De materialen zijn stevig en worden bovendien afgewerkt met een coating die de poort tegen roest beschermt op lange termijn. Zo kan je er makkelijk meerdere decennia mee overBeernemn.

De stevigheid van metaal zorgt er ook voor dat je poort tegen meer dan een stootje kan. Wie in de buurt van Beernem woont, weet dat het stevig kan waaien en de laatste jaren komt ook stormwind steeds vaker voor. Met het oog daarop is een stevige poort in Beernem dus wel aangewezen.

Welke mogelijkheden zijn er voor metalen poorten?

Je kan een metalen poort laten maken in diverse materialen. We overlopen even een paar opties die bij onze klanten erg in trek zijn:

Poort met alinel bekleding

Alinel is eigenlijk een innovatieve bekleding op basis van aluminiumprofielen. Het materiaal kent een opmars als gevelafwerking, maar ook voor poorten en hekken geeft het mooie en strakke resultaten. Er zijn verschillende profielen mogelijk, dus je kan de afwerking zelf bepalen naar je eigen voorkeur.

Alinel bekleding poort

Poorten met metalen lamellen

Een andere stijlvolle afwerking die zowel klassiek als moderner kan, is een poort met lamellen. Je kan spelen met de oriëntatie van de lamellen voor een ander effect: verticaal, diagonaal… en je kan kiezen tussen dikkere of smallere modellen en de tussenafstand om de mate van doorkijk en de stijl van de poort verder te bepalen.

schuifpoort met schuine lamellen (2)

Poort met plaatmateriaal

Voor een poort zonder doorkijk, is een poort die bezet is met platen in bijvoorbeeld aluminium een interessante mogelijkheid. Ook hier zijn stijlvolle afwerkingen in mogelijk en kan er gespeeld worden met verticale of horizontale platen.

Dubbele draaipoort met aluminium platen

Combinatie hout en metaal

Een populaire optie is een poort die hout en metaal combineert. Daarbij wordt vaak gekozen voor een stalen frame met een hardhouten afwerking om alle duurzame voordelen mee te nemen. Hierbij zijn er opnieuw heel veel creatieve mogelijkheden voor je poort in Beernem.

poort met loopdeur apart

Op zoek naar een poort op maat in regio Beernem? Clement Poorten helpt je graag!

Overtuigd bij de voorgaande inspirerende voorbeelden? Of wil je graag nog meer opties bekijken tijdens een eerste afspraak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor jouw project en we plannen snel een kennismaking ter plaatse in. Contacteer ons.

Openingstijden
kantoor en atelier:

Maandag t/m vrijdag
8:00 – 17:00 uur

Een vraag of een vrijblijvende offerte voor uw project?

Laat het ons weten en we helpen u met plezier verder.