Automatisatie

Home Diensten Automatisatie

Meer info of vrijblijvende offerte?

poort met loopdeur apart

Automatisatie van poorten en hekken

Voor veel poorten is automatisatie tegenwoordig noodzakelijk. Bij poorten voor bedrijven is dat natuurlijk logisch, maar ook particulieren vragen volop poortautomatisatie. De mogelijkheden daartoe worden ook steeds flexibeler. Dat bieden wij je dan ook graag aan.

Bij tuinpoorten en garages voor particulieren merken we al een aantal jaar dat de vraag naar automatisatie sterk toeneemt.

Vroeger werd een automatische poort veelal gezien als luxe, maar vandaag is er een stuk meer aandacht voor voordelen zoals veiligheid, gebruiksgemak en poortbediening op afstand.

Door de moderne technologie ontstaan er ook steeds meer opties om poorten te automatiseren, waardoor de prijs voor automatisering eigenlijk ook al lang geen obstakel meer is.

Kan jouw poort gekoppeld worden aan je smartphone?

Ja, automatische bediening via de smartphone is erg in trek bij onze klanten.

Het is niet alleen eenvoudig om de poort via een app te bedienen. We horen aan de reacties van de mensen ook dat het handig is dat ze niet meer hoeven te denken aan sleutels of gewoon kunnen zien of ze de poort niet vergeten sluiten waren.

Ook als er onverwacht iemand binnen moet kunnen terwijl je zelf niet thuis bent, is het zeer makkelijk dat je altijd in staat bent om de poort te openen met de smartphone.

Ondergrondse motoren

Een ander onderdeel van automatisatie betreft de motoren van de poort. Daar wordt steeds meer gekozen voor ondergrondse motoren, bij de meeste schuifpoorten worden die steeds meer de norm.

De motoren zijn praktisch onzichtbaar weggewerkt en het is ook een veilige optie: de kans dat bijvoorbeeld kinderen of dieren eraan kunnen  prutsen is klein, wat met motoren op andere plaatsen wel eens kan gebeuren.

Kan de poortmotor ook manueel worden geopend?

Die vraag krijgen we af en toe. Wat gebeurt er met je automatische poort wanneer bijvoorbeeld de elektriciteit thuis onverwacht uitvalt of er een geplande stroomonderbreking is door bijvoorbeeld werken in de straat?

Onze poortmotoren kunnen ook manueel worden geopend. Bjorn laat het even zien in deze video:

Enkele realisaties

Toegangsdeur met afroromosia latjes
schuifpoort in padouk met vast deel voor Parketline
Padouk poort met kruisjes
schuifpoort padouk latten witte palen
Handbediende toegangspoort thermo ayous
afrormosia schuifpoort
schuifpoort met padouk planken
houten schuifpoort op rail
Openingstijden
kantoor en atelier:

Maandag t/m vrijdag
9:00 – 12:00 uur
13:00 – 16:00 uur
Bezoek mogelijk na afspraak.

clement poorten bestelwagen

Een vraag of een vrijblijvende offerte voor uw project?

Laat het ons weten en we helpen u met plezier verder.