Metalen poorten

Home Diensten Metalen poorten

Meer info of een afspraak maken?

metalen poort

Metalen poorten en hekken

Onze werkplaats is uitgerust voor een brede waaier aan metaalconstructies. Bent u aan het uitkijken naar metalen poorten en hekken voor uw tuin? Dan helpen wij u graag met een metalen poort te realiseren.

Wij brengen graag ambachtelijk en hedendaags samen in onze ontwerpen voor metalen poorten en hekken. Uw metaalconstructie wordt op maat gemaakt in ons eigen atelier.

We nemen kwalitatief staal als basis voor de afwerking van uw metaalpoort. Verder is het voor een tuinpoort ook belangrijk dat ze stevig en dik genoeg is. We besteden ook aandacht aan een solide ophanging en sluiting van uw poort zodat ze bestand is tegen alle weersomstandigheden en het intensief gebruik aan kan.

Heeft u reeds een idee op papier geschetst? Of wilt u liever eerst eens samen brainstormen om tot een mooi ontwerp te komen? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen en denken even graag met u mee vanuit onze expertise en ervaring.

Kan uw metalen poort ook geautomatiseerd worden?

Jazeker, wij voorzien alle soorten automatisatie voor uw poort of hek. Dat kan gaan van een klassieke afstandsbediening die u in de wagen bij kan houden tot een automatische bediening via uw smartphone of een badgesysteem voor bedrijven.

Binnen in uw pand kunnen we de poortautomatisatie integreren bij uw intercom, parlofoon of videofoon of aan het onthaal van uw bedrijf. Zo kunt u zonder problemen bezoekers verwelkomen.

Een metalen poort gecombineerd met hout?

Een metalen poort of hek wordt tegenwoordig in veel projecten geplaatst in combinatie met hout. Dat levert een stijlvolle resultaten op voor heel wat tuinen. Daar helpen wij u ook graag mee voor uw project. Liever een houten poort of hek als basis en metalen elementen erbij verwerkt? Dat kan uiteraard ook.

Een andere hedendaagse oplossing is een metalen tuinpoort met houtlook. Daarbij wordt de metaalconstructie creatief bewerkt zodat het op het eerste zicht lijkt alsof de tuinpoort van hout is.

Dat effect bekomen we door creatief te zijn met de vorm en door bepaalde accenten te leggen zoals bogen of lattenstructuur en natuurlijk ook door de afwerkingslaag.

Enkele realisaties

dubbele draaipoort met vlakke alu planchetten 2
Restauratie smeedijzeren hek Elckerlijc
Schuifpoort met Aluminium planchetten
draaipoort met rechtopstaande latjes
Aluminium poort met kruisjes
Schuifpoort vlakke aluminium platen
Smeedijzeren draaipoort met houten afsluiting
Industriële schuifpoort met geperforeerde platen
Een vraag voor ons of graag een offerte gewenst?
Neem gerust contact op voor uw vragen of om een afspraak te maken.