Poort bedienen met smartphone

poort bedienen met smartphone

Vandaag de dag kun je alles bedienen met je smartphone. Of het nu om je gordijnen, verlichting, televisie of geluidsinstallatie gaat, alles kun je ermee bedienen. Logischerwijs gaat een poort bedienen met de smartphone dus ook. Lees snel verder en ontdek hoe je jouw poort vanop afstand met je smartphone kunt bedienen. 

Voordelen van poortbediening met een smartphone

Het bedienen van je poort met je smartphone brengt veel voordelen met zich mee zoals:

1.Je hebt geen afstandsbediening meer nodig

Een geautomatiseerde poort is handig en biedt tal van voordelen. Het wordt nog leuker als je de afstandsbediening weg kunt laten. Een afstandsbediening raak je snel kwijt. Een smartphone heb je altijd bij je. Bewaar je afstandsbediening wel voor het geval jouw smartphone leeg is of niet werkt. Maar voor het dagelijks gebruik is het gebruiken van je smartphone eigenlijk wel handiger. 

2. Bedien je poort waar je ook bent

Een afstandsbediening communiceert met jouw houten poort of metalen poort door middel van infrarood. Dit signaal is maar op een beperkte afstand te overbruggen. Het lukt daardoor niet om je poort bijvoorbeeld al aan het begin van de straat te openen. Maar wat als je er niet bent en je kind of partner krijgt de poort niet open? In dat soort gevallen biedt  de smartphone de perfecte oplossing. 

Met een smartphone kun je de poort op elk moment van de dag openen. Het maakt niet uit waar je bent. Al zit je in Australië of bij een voetbalwedstrijd. Geen probleem, met je smartphone kun je jouw poort altijd openen. Bovendien maakt het niet uit welke motor de poortautomatisatie heeft.

3. Bedien je poort met je smartwatch

Beschik je over een smartwatch? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die er zijn om de poort van je huis te openen vanaf jouw smartwatch. Op deze manier hoef je jouw telefoon niet uit je zak te halen. Je bedient je poort gewoon heel eenvoudig met je smartwatch. Er zijn diverse systemen die hierin voorzien. Dit is een mooi technisch snufje. Op deze manier kun je nog efficiënter gebruik maken van alle technologie die er op dit moment is. 

Nog een groot voordeel is dat je jouw smartphone niet hoeft te zoeken. Het kan natuurlijk zo zijn dat deze onder in je tas zit, of in je broekzak. Je kijkt alleen maar naar je pols en bedient je poort. Dit is de snelste manier om de poort te openen en te gaan genieten van je vrije tijd na een dag lang werken. 

Je rijdt op deze manier zeer eenvoudig jouw oprit op, zonder veel gedoe met afstandsbediening zoeken of uit de wagen te moeten stappen.

4. Speciale app

Om de poort die toegang geeft naar je huis te kunnen openen met je smartphone dien je een app te installeren. Deze app is beschikbaar voor Android telefoons en iPhones. Deze app is zo geoptimaliseerd dat je na het installeren alleen nog wat hoeft in te stellen. Nadat je alles hebt ingesteld kun je de poort eenvoudig bedienen. Heb je nog andere vormen van domotica? Bijvoorbeeld om de verlichting of de rolluiken te regelen? Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden om ook de automatische poort te integreren. De technologie van tegenwoordig biedt meer mogelijkheden dan je voor ogen hebt. 

De app is speciaal ontwikkeld om comfort en gemak te bieden in je huis. Nooit meer hoef je op zoek te gaan naar afstandsbedieningen en knoppen. Alles kun je aan elkaar koppelen en op deze manier kun je zeer eenvoudig de poort bedienen vanaf je smartphone. De speciale app laat uiteraard ook meerdere gebruikers toe. Installeer de app dus bij je partner, kinderen en andere mensen die binnen moeten kunnen. Zeer handig voor bijvoorbeeld oppasoma’s en -opa’s die de kindjes komen halen. Die vergeten nogal eens wat omdat ze met de kleinkinderen bezig zijn. Op deze manier kunnen ze altijd naar binnen. Het biedt je dus veel comfort.

Vraag advies

Er zijn diverse mogelijkheden om de smartphone te optimaliseren zodat je de poort kunt aansturen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Er is veel mogelijk en met het juiste advies kun jij genieten van de nieuwste technologieën en gemakken.

Openingstijden
kantoor en atelier:

Maandag t/m vrijdag
8:00 – 17:00 uur

Een vraag of een vrijblijvende offerte voor uw project?

Laat het ons weten en we helpen u met plezier verder.