Poorten en hekwerken in Ardooie

Home Poorten en hekwerken in Ardooie? Informatie en prijs

Op zoek naar een fabrikant en plaatser van poorten en hekwerken in regio Ardooie? Dan stellen we ons graag even aan je voor. Wij zijn Clement Poorten en we specialiseren ons in ambachtelijk maatwerk in metaal en hout. Je kan op ons rekenen voor alles wat betreft poorten, hekkens, afsluitingen, maar ook automatisatie en andere opties voor uw poort. Alles voor zowel jouw woning als bedrijf mogelijk.

Vanaf het eerste ontwerp tot de laswerken, afwerking en de finale plaatsing kun je op onze diensten rekenen. Vraag gerust meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Waarom kiezen voor poorten en hekwerken op maat?

Er zijn natuurlijk wel standaard poorten en hekken te verkrijgen, maar die zijn niet voor alle tuinen of opritten zomaar geschikt. Je koopt een hek en je moet het maar zelf zien te plaatsen.

Wij plaatsen daarom smeedwerk op maat waardoor de mogelijkheden veel ruimer worden. Zo kunnen we gegarandeerd een project uitwerken dat helemaal past bij jouw tuin en woning. Qua stijlen kunnen we vanalles aan: van landelijk tot modern en van eenvoudig tot wat meer authentiek.

Bij ons kunt u zowel gaan voor een houten poort als metalen poort, of een combinatie van beide materialen. Ook qua type poort kunt u zowel een schuif- als draaipoort laten plaatsen.

houten schuifpoort op rail metalen poort Metalen poort met hout bekleed 3

Wat voor mogelijkheden zijn er in Ardooie?

Wenst je een volledige afsluiting in metaal? Bekijk dan even of dit wel gewoon mag in jouw buurt in Ardooie. Sommige steden en gemeenten leggen immers voorschriften op omtrent afsluitingen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er verplicht ook groen moet zijn aan de omheining. Ga dit dus zeker even na voor je de definitieve keuzes voor het hekwerk maakt. Meestal zie je dat natuurlijk wel bij de buren, maar een kleine navraag bij de gemeente geeft je altijd zekerheid.

Wat met de plaatsing van de poorten en hekwerken?

Wij zorgen voor het ontwerp, de vervaardiging en voor de plaatsing van jouw poort of hekwerken in Ardooie. Je hoeft je dus niets aan te trekken van het installeren of geen andere aannemer te zoeken.

Al onze poorten en hekken worden afgewerkt met een poedercoating voor een maximale weerbaarheid en bescherming tegen weersinvloeden.

Wat met de automatisatie en de bediening?

Wenst u de poort of het hek te automatiseren? Dan bekijken we graag ter plaatse de mogelijkheden zodat we de juiste motor voor jouw automatische poort kiezen. Het automatiseren wordt ook door ons uitgevoerd.

Qua bediening zijn er ook talloze mogelijkheden. Van het klassieke bakje aan de sleutelbos tot poortbediening met de smartphone.

Wens je de integratie van een parlofoon of videofoon in de poortstijlen? Dan is dit uiteraard ook perfect mogelijk.

 

Vraag gratis offerte bij Clement Poorten

Kies voor poorten en hekwerk op maat om uw gedroomde woning in Ardooie af te werken. Heeft u nog inspiratie nodig qua stijl? Dan komen wij dat graag ook even bespreken in een eerste afspraak. Contacteer ons gerust voor een gratis plaatsbezoek en vrijblijvende offerte.

Openingstijden
kantoor en atelier:

Maandag t/m vrijdag
8:00 – 17:00 uur

Een vraag of een vrijblijvende offerte voor uw project?

Laat het ons weten en we helpen u met plezier verder.