Poort met pakjesluik geïntegreerd? Ontdek onze oplossing!

In onze huidige wereld is online winkelen steeds meer deel van ons leven geworden. Met andere woorden: er komen ook steeds meer postpakketjes bij ons thuis toe dan vroeger. Daardoor is ook de behoefte gegroeid aan efficiënte oplossingen om de pakketjes te kunnen ontvangen, ook wanneer je niet thuis bent. Onze poort met brievenbusconsole en pakjesluik geïntegreerd biedt dan een uitstekende oplossing.

Hoe werkt dat? Een poort met pakjesluik?

Ons ontwerp van een poort op maat met een geïntegreerd pakjesluik is een slimme en veilige oplossing voor het ontvangen van pakketten. Het is in feite een (dikwijls) geautomatiseerde poort die is uitgerust met een speciaal compartiment waarin koeriers de pakketten kunnen achterlaten.

In tegenstelling tot poorten waar een aparte postbus voor nodig is, worden zowel brievenbus als pakketluik in één en dezelfde console geïntegreerd in de paal van de poort. Als kers op de taart is een gelaserd huisnummer uiteraard ook mogelijk.

Video: bekijk hoe onze console werkt

Benieuwd naar hoe het in elkaar zit? Bjorn toont het je graag even in dit filmpje.

Voordelen van een Poort met pakjesluik

Veiligheid en beveiliging

Een van de belangrijkste voordelen is de verbeterde veiligheid. Pakketten die toekomen zijn beschermd tegen diefstal en weersomstandigheden want de koeriers hoeven ze niet zomaar open en bloot aan de voordeur achter te laten.

Makkelijk pakjes ontvangen

Dit systeem biedt ultiem gemak aan ontvangers. Je hoeft niet langer thuis te blijven om je pakketten te ontvangen of te rekenen op je buren om de pakketjes binnen te halen tot je er weer bent.

Gelukkige koeriers

Ook voor de koeriers van de bezorgbedrijven betekent dit een efficiëntere bezorging. Die worden er dus ook een beetje gelukkiger van doordat ze tijd winnen. Ze hoeven niet meer te gaan aanbellen en kijken of er iemand open doet.

Brievenbus geïntegreerd in poort

Voor uw woning of kantoor mogelijk

Een poort met pakjesluik beperkt zich niet tot je woning. Als zelfstandige ontvang je wellicht via jouw bedrijf zelfs veel meer pakketjes dan thuis. Als je over een apart bedrijfspand beschikt kan een poort met pakketjesluik daar ook zeer handig zijn. Overal waar pakketbezorging een uitdaging is, biedt dit systeem een oplossing.

poort hout en metaal

Clement Poorten helpt je graag aan een poort op maat in hout en metaal.

Een op maat gemaakte poort is altijd een meerwaarde voor je woning inzake comfort, stijl en privacy. Wij helpen je graag aan een maatwerk poort. Interesse? Contacteer ons vrijblijvend

Contact

Tel: 09 324 60 32
E-mail: info@clementpoorten.be
Adres: Léon Bekaerlaan 30C
9880 Aalter

clement poorten bestelwagen

Een vraag of een vrijblijvende offerte voor jouw project?

Laat het ons weten en we helpen je met plezier verder.