Dubbele draaipoort laten maken? Tips en inspiratie

dubbele draaipoort op maat

Belangrijkste voordelen van dubbele draaipoorten:

Of u nu de uitstraling van uw huis wilt verbeteren of de beveiliging van uw bedrijfspand wilt verbeteren, het installeren van een dubbele draaipoort is een verstandige keuze.

  • Verbeterde beveiliging: Dubbele draaipoorten bieden een robuuste barrière die ongeautoriseerde toegang tot uw eigendom ontmoedigt.
  • Uitstraling: Deze poorten zijn esthetisch aantrekkelijk en kunnen de visuele aantrekkingskracht van uw eigendom aanzienlijk verbeteren.
  • Gemak: Ze zijn eenvoudig te bedienen, vooral met geautomatiseerde systemen, wat gemak toevoegt aan uw dagelijks leven.
Padouk poort met kruisjes

Waarom een dubbele draaipoort laten plaatsen?

Als het gaat om verbeteringen aan de woning, hebben dubbele draaipoorten om verschillende redenen aan populariteit gewonnen:

1. Esthetiek

Dubbele draaipoorten stralen een sfeer van verfijning en elegantie uit, waardoor ze een aantrekkelijke toevoeging zijn. Het symmetrische ontwerp en verschillende materiaalopties stellen u in staat de poort aan te passen aan de stijl van uw eigendom.

2. Beveiliging

Bij iedere poort is beveiliging natuurlijk de hoogste prioriteit. Een dubbele draaipoort zorgt ervoor dat ongewenste bezoekers het erf niet zomaar kunnen betreden en dat kinderen of huisdieren niet zomaar op straat kunnen lopen.

3. Waarde van het eigendom

Investeren in een dubbele draaipoort kan de waarde van uw eigendom verhogen. Potentiële kopers zijn vaak bereid meer te betalen voor een huis met verbeterde beveiliging en visuele aantrekkingskracht.

draaipoort grenen planken horizontaal

Uw project plannen

Voordat u begint met het laten maken van uw poort op maat, is het essentieel om grondig te plannen om een soepele installatie te garanderen.

1. Bepaal uw budget

Begin met het vaststellen van een budget voor uw project. Kosten kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals materialen, grootte en automatiseringsopties.

2. Kies het juiste materiaal

Dubbele draaipoorten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Je kan gaan voor een stalen poort op maat, maar ook aluminium poorten of houten poorten zijn mogelijk. Daarnaast is ook een high-end poort in alinel mogelijk.

3. Meet de ruimte op

Nauwkeurige metingen zijn cruciaal voor een vlekkeloze installatie. Meet de breedte en hoogte van de poortopening om ervoor te zorgen dat uw Dubbele draaipoort perfect past. Wij komen uiteraard steeds in detail opmeten ter plaatse, maar het is altijd goed om vooraf zelf reeds een inschatting te hebben.

4. Opties voor automatisering

Beslis of u een handmatige of geautomatiseerde poort wilt. Automatisering biedt extra gemak met functies zoals afstandsbediening of toegangscode of bediening met de smartphone.

5. Vergunningen en voorschriften

Controleer lokale voorschriften en verkrijg eventuele vereiste vergunningen voor de installatie van uw dubbele draaipoort. Naleving van deze regels zorgt voor een probleemloze ervaring.

Dubbele draaipoort met aluminium platen

Clement Poorten helpt je graag aan een poort op maat in hout en metaal.

Een op maat gemaakte poort is altijd een meerwaarde voor je woning inzake comfort, stijl en privacy. Wij helpen je graag aan een maatwerk poort. Interesse? Contacteer ons vrijblijvend

Contact

Tel: 09 324 60 32
E-mail: info@clementpoorten.be
Adres: Léon Bekaerlaan 30C
9880 Aalter

clement poorten bestelwagen

Een vraag of een vrijblijvende offerte voor jouw project?

Laat het ons weten en we helpen je met plezier verder.