Niko videofoon aan jouw poort of hek plaatsen?

Ben je van plan om een poort op maat te laten maken, en wil je daar graag ook meteen videofonie bij integreren? Dan zit je goed bij ons. Wij hebben ruime ervaring met dergelijke integraties en voorzien steeds een kwalitatieve oplossing van de toppers in de markt: de Niko videofoon.

In dit artikel geven we je graag wat meer uitleg bij de troeven van onze oplossingen voor jouw videofonie.

Waarom een Niko videofoon?

Heel veel klanten willen tegenwoordig een poort met videofoon plaatsen. Videofoons zijn samen met een aantal andere opties zoals een poort met brievenbus of een automatische poortbediening via de smartphone tegenwoordig de populairste extra bij het aanschaffen van een poort of hekwerk op maat.

De voordelen van een videofoon spreken natuurlijk voor zich:

  • Je weet meteen wie er buiten staat wanneer er wordt aangebeld
  • Je kan direct praten met je bezoekers
  • Ook wanneer je niet thuis bent, kan je nog steeds oproepen ontvangen van de videofoon via een app op je smartphone
  • Iets gemist? Achteraf kan je via foto’s of filmpjes ook nog zien wie is langs geweest
  • Combinatie mogelijk met poort openen vanop afstand

Niko videofoon

Voor jouw poort, bevelen we graag de Niko videfoon aan, vanwege de hoge kwaliteit in beeld en geluid, de duurzaamheid van de onderdelen en het gebruiksgemak van de Niko Access Control App op je smartphone.

Compacte en veelzijdige oplossing voor videofonie

Verder is de Niko videofoon erg compact. De luidspreker, microfoon en HD camera zijn strak verwerkt in het design. De camerabeelden zijn in kleur, en dankzij infraroodtechnologie is er ook een nachtmodus waardoor je ook mensen herkent wanneer het donker is.

Het is ook mogelijk om een gegraveerde naamplaat te voorzien bij de videofoon.  De binnenunit heeft een gebruiksvriendelijk touchscreen en we kunnen er uiteraard de poortbediening ook rechtstreeks op aansluiten.

Heb je nog ergens een loopdeur of een andere toegang? Dan kan je ook een extra buitenunit voorzien. Binnen kan je dan weer tot 4 units aansluiten. Handig wanneer je bijvoorbeeld op iedere verdieping van je woning een binnenunit zou willen. Ook voor bedrijven is dit uiteraard een handige functie, omdat je niet iedere keer van de andere kant van een loods kan komen sprinten natuurlijk.

VIDEO: meer over de Niko Home app

Benieuwd naar de precieze werking van de Niko app? In dit filmpje krijg je een korte demo van een aantal van de voornaamste functionaliteiten.

Voor alle duidelijkheid: in het filmpje is de Niko videofoon bij de voordeur geplaatst, maar aan de poort of het hek is het dus net hetzelfde systeem.

Niko videofoon in je nieuwe poort integreren? Wij helpen je graag!

Denk je erover om een poort op maat te laten maken en wens je graag de integratie van videofonie daarbij? Wij kunnen je zeker verder helpen en voorzien de volledige installatie, configuratie en uitleg rond de app. Samen met de productie en plaatsing van een houten of aluminium of metalen poort.

Graag meer informatie over onze oplossingen of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons gerust!

Openingstijden
kantoor en atelier:

Maandag t/m vrijdag
8:00 – 17:00 uur

Een vraag of een vrijblijvende offerte voor uw project?

Laat het ons weten en we helpen u met plezier verder.