Poort met loopdeur op maat nodig? Wat zijn de opties?

poort met loopdeur apart

Ben je op zoek naar een poort met loopdeur? Dan kan je verschillende kanten op. Wij leveren zowel tuinpoorten met loopdeur als andere mogelijkheden voor bijvoorbeeld een toegangspoort met een aparte loopdeur. Hierbij geven we je graag een overzicht van de diverse opties. Heb je een vraag of wens je graag een offerte? Laat het ons gerust weten.

Voordelen van een poort met aparte loopdeur

Voor toegangspoorten tot de oprit bij particulieren heeft een aparte loopdeur wel wat voordelen. Een aparte loopdeur is bijvoorbeeld handig voor wie te voet, met de (brom)fiets of motor vertrekt. De grote poort zelf hoeft dan alleen maar open te gaan voor de auto.

Wanneer je kinderen hebt, is het ook handig dat ze zelfstandig binnen en buiten kunnen zonder telkens jouw hulp te vragen. Bij een automatische poort bespaar je zo ook wat elektriciteit omdat de poortmotoren dan minder moeten werken. Op jaarbasis is dat toch een leuk extraatje.

Kan een loopdeur in iedere poort?

Op zich kan een loopdeur worden geïntegreerd bij alle toegangspoorten, zowel in combinatie met schuifpoorten of draaipoorten is dit perfect te doen.

  • Bij draaipoorten kan je één van beide poortvleugels gebruiken als loopdeur, of je kan naast de poort een extra deur plaatsen.
  • Bij schuifpoorten kan je eveneens een aparte deur naast de poort voorzien. De schuifpoort opent dan naar de andere zijde toe.

houten poort afrormosia

Wat kost een poort op maat met loopdeur?

Het is maatwerk, dus de prijs hangt af van een aantal factoren. De afmetingen, dat spreekt natuurlijk voor zich, maar er zijn nog een aantal elementen:

Wens je graag een vrijblijvende offerte? Dan komen we graag even langs. Contacteer ons gerust!

Extra opties voor je loopdeur

Er zijn nog een aantal opties die je kan bekijken voor je loopdeur en die mee kunnen wanneer je een offerte aanvraagt:

  • Deurklink: er zijn heel wat mogelijkheden voor de deurklink
  • Inbraakveilige sloten
  • Brievenbus of pakjesluik bij de loopdeur
  • Deurbel integreren in het geheel
  • etc.

Poort met loopdeur op maat laten maken? Reken op Clement Poorten

Ben je eruit dat je graag een poort op maat wil? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend plaatsbezoek en offerte. We maken je graag wegwijs in alle mogelijkheden.